Hakkımızda

Hakkımızda
14.01.2020 tarihinde yayınlandı Son güncelleme tarihi: 01.11.2020

1967 yılından itibaren Türkiye’nin çeşitli yerlerinde kırmızı ve beyaz et sektöründe hizmet veren, girişimci ve tecrübeli yönetim kadrosuyla 2006 yılında Başkentlilerle tanışan TAŞPİ, sağlıklı lezzetli et,sloganını ilke edinerek faaliyetlerine devam eden Üretim, Pazarlama ve Gıda Kuruluşudur.Kalite ve Gıda güvenliğinden ödün vermeden müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan TAŞPİ,bu düşüncesini uluslararası platforma taşımış, HACCP ve ISO 22000 Belgelerini alarak aynı zamanda kurumsal yapısını teşvik ettirmiştir.Taşpi Gıda kırmızı eti kendi tesislerinde üretmektedir. Ayrıca Türkiye’nin en büyük beyaz et firmalarından Erpiliç’ in de bayiliğini yapmaktadır.Son teknolojik gelişmeleri her zaman kendine rehber edinmiş olan Taşpi Gıda Şirketleri TAŞOĞLU Gıda ile birlikte HİLMİBEY Gıda Şirketini de bünyesine katarak gerçekleştirdiği yeni yatırımlarıyla büyümekte ve Türkiye’nin her yerine en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalara devam etmektedir.

MİSYONUMUZ


Uluslararası kabul görmüş standartları, sağlıklı lezzetli et sloganını ve müşteri memnuniyetini ilke edinip; kendini yenilikçi ve mükemmelliyetçi olmaya adamış, kırmızı et üretim ve dağıtım alanında lider kuruluş olmaktır.


VİZYONUMUZ


Ürettiğimiz sağlıklı lezzetli ürünlerle Türkiye’nin en iyileri arasında olmak.


KALİTE POLİTİKAMIZ


*  İleri teknoloji ve uluslar arası kabul görmüş gıda güvenliği standartlarına uygun bir şekilde
    müşterilerimizin beyaz ve kırmızı et ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak,
* Gıda güvenliğinden ödün vermeden hijyenik ortamda ürettiğimiz ürünleri, tüketicinin beğenisine sunmak,
* Çalışanlarımıza başarılı bir çalışma ve emek karşılığında hak ettikleri değeri ve takdiri vermek, aile çatısı oluşturmak,
* En iyi markalarla ve üretimle gelişmeleri takip ederek müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak,
* Müşterimizin taleplerinin anında çözüme ulaşmasını sağlamak için teknoloji odaklı servis ağımızı her zaman güncel tutmak,
* Sosyal sorumluluklarımızın farkında olarak büyümek, çevreye ve insan sağlığına dost kuruluş olmak.