1967 yılından itibaren Türkiye’nin çeşitli yerlerinde kırmızı ve beyaz et sektöründe hizmet veren, girişimci ve tecrübeli yönetim kadrosuyla 2006 yılında Başkentlilerle tanışan TAŞPİ, sağlıklı lezzetli et,sloganını ilke edinerek faaliyetlerine devam eden Üretim, Pazarlama ve Gıda Kuruluşudur. Kalite ve Gıda güvenliğinden ödün vermeden müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan TAŞPİ, bu düşüncesini uluslararası platforma taşımış, HACCP ve ISO 22000 Belgelerini alarak aynı zamanda kurumsal yapısını teşvik ettirmiştir. Taşpi Gıda kırmızı eti kendi tesislerinde üretmektedir. Ayrıca Türkiye’nin beyaz et firmalarından Erpiliç’in bayiliğini yaparken, 2021 yılında Türkiye'nin en büyük beyaz et firması olan Şenpiliç firmasına geçiş yapmıştır. Son teknolojik gelişmeleri her zaman kendine rehber edinmiş olan Taşpi Gıda Şirketleri TAŞOĞLU Gıda ile birlikte HİLMİBEY Gıda Şirketini de bünyesine katarak gerçekleştirdiği yeni yatırımlarıyla büyümekte ve Türkiye’nin her yerine en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalara devam etmektedir.
Misyonumuz
Uluslararası kabul görmüş standartları, sağlıklı lezzetli et sloganını ve müşteri memnuniyetini ilke edinip; kendini yenilikçi ve mükemmelliyetçi olmaya adamış, kırmızı et üretim ve dağıtım alanında lider kuruluş olmaktır.
Vizyonumuz
Ürettiğimiz sağlıklı lezzetli ürünlerle Türkiye’nin en iyileri arasında olmak.
Kalite Politikamız
Et ve et ürünleri üretim faaliyetlerinde kalite ve gıda güvenliğine hassasiyetimizle; kanun, yönetmelik, gıda mevzuatı, standartlar ve tüketici şartlarına uygun, denetimli ve belgelendirilmiş sağlıklı ürünler üreten bir kuruluş olmayı sürdürmek için yönetim olarak;
- İleri teknoloji ile uluslararası kabul görmüş gıda güvenliği standartlarına uygun bir şekilde müşterilerimizin beyaz ve kırmızı et ve ürünleri ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak,
- Gıda güvenliğinden ödün vermeden hijyenik ortamlarda ürettiğimiz ürünleri, tüketicinin beğenisine sunmak,
- Çalışanlarımıza, verdikleri emekleri karşılığında hak ettikleri değeri ve takdiri vermek, aile çatısı oluşturmak,
- Çalışanlarımızı sağlıklı, güvenilir, helal üretim konusunda farkındalıklarını ve yetkinliklerini arttırmak için sürekli eğitim faaliyetleri ile desteklemek,
- Sektördeki en yeni gelişmeleri takip ederek müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak,
- Müşterilerimizin taleplerinin anında çözüme ulaşmasını sağlamak için teknoloji odaklı servis ağımızı her zaman güncel tutmak,
- Doğru iletişim yöntemleri ile tüm paydaşlarımızla etkin iletişim sağlamak,
- Çevre, İş Sağlığı ve İşçi Güvenliği bilincinin yaygınlaştırılması için üzerimize düşen görevleri yerine getirmek,
- Sosyal sorumluluklarımızın farkında olarak büyümek, çevreye ve insan sağlığına dost kuruluş olmak,
- Helal Gıda güvenliğine uygunluk sağlarken TS OIC/SMIIC 1 Helal Gıda için Genel Gereklilikler Standardı'nın tüm gerekliliklerini yerine getirmek,
- Bu yolda ilerlerken TAŞPi GIDA’nın tüm süreçlerinde sürekli iyileştirmeyi destekleyerek, müşteri memnuniyeti ve sağlıklı ürün üretimi edindiğimiz ilkelerimizdir.